23. septembra 2020.
Radio televizija Pančevo
Izbori

Jovanović: Subvencije domaćim, a ne stranim investitorima

Predstavnici liste „Bolje i Zdrava Srbija“ ocenili su danas u Topoli da bolje Srbije ne može biti bez zdrave domaće ekonomije, zbog čega prednost moraju imati srpski privrednici i proizvođači, a ne strani investitori.

“Nema bolje Srbije bez zdrave domaće ekonomije zato moramo dati prednost srpskim privrednicima i proizvođačima, a ne stranim investitorima koji su zbog pogrešne državne ekonomske politike u privilegovanom položaju u odnosu na nase preduzetnike i kompanje”, izjavio je predsednik Bolje Srbije i kandidat za poslanika koalicije “Zdrava Srbija – Bolja Srbija“ Dragan Jovanović.

Prema njegovim rečima, ulaganjem u domaću ekonomiju, mala i srednja preduzeća, uz domaćinsko upravljanje prirodnim i državnim resursima moguće je obezbediti veći privredni rast, zahvaljujući kome će moći da se ulaže u infrastrukturu i puteve, ali i da stvore uspešne opštine u celoj Srbiji.

“Mi iz Zdrave i Bolje Srbije dokazali smo da znamo da radimo na lokalu, iza nas stoje rezultati koje su građani već prepoznali u Topoli, Čajetini i Kragujevcu, što je dovoljan razlog da dobijemo poverenje birača kako bismo svoje dosadašnje iskustvo i domaćinski pristup radu preneli i u Skupštinu Srbije”, rekao je Jovanović, navodi se u saopštenju te liste.

Related posts

Metla:Objekat na Pančićevom vrhu dokaz da nema države

Katarina Popović

VUČEVIĆ: Gradski odbor SNS u Pančevu najbolji u Srbiji

Mica Milakov

Faktor plus: Iznad cenzusa 6 stranaka, šansa SNS za rekord

Katarina Popović

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija