2. jula 2020.
Radio televizija Pančevo
Južni Banat Pančevo Politika Sport Vesti

Ministar Udovičić u poseti Pančevu

Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić obišao je sa gradonačelnikom Pančeva Sašom Pavlovim FK “Mundial”, OK “Odbojka 013” i RK “Dolovo”. Ovom prilikom dogovoreni su zajednički projekti, a Ministarstvo sporta je ovim sportskim klubovima doniralo lopte i majice.

Ministar omladine i sporta u Vladi Srbije Vanja Udovičić obišao je Sportsko-rekreativni centar “Mladost”. Veliki broj građana dočekao je ministra Udovičića ispred sportskog centra, a članovi FK “Mundial” dočekali su proslavljenog sportistu na fudbalskom terenu. Udovičić je ovom klubu i mališanima donirao nove loptama i dresove. Nakon Mise,  Udovičić je u Hali obišao i članove OK “Odbojka013” . I njima je donirao lopte i majice.

Predsednik OK “Odbojka013” Ivan Krgović kaže da im je Grad Pančevo obezbedio sve neophodne uslove za sport na vrhunskom nivou.

Svoj obilazak sportskih klubova u Pančevu minister Udovičić nastavio je posetom RK “Dolovo”. Predsednik rukometnog kluba Petar Milenković ističe da će poseta ministra Vanje Udovičića motivisati mlade sportiste ovog kluba.

Ministar Vanja Udovičić i gradonačelnik Pančeva Saša Pavlov razgovarali su o novim zajedničkim projektima i ovom prilikom najavili nova ulaganja u pančevački sport.

Related posts

Godišnji koncert gradskog hora „Bella musica“

Nikola Toadjer

Vučić: Pokušaće da nas dovedu do svršenog čina

Nikoleta Dragaš

NIS podržao Er Srbiju u akciji dopremanja pomoći u Srbiju 270 tona goriva za dopremanje medicinske opreme

Zorana Stekovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija