21. septembra 2020.
Radio televizija Pančevo
Najvažnije Politika Vesti

Nikola Selaković: Bivša vlast urnisala Pančevo, drago mi je što se grad sada ovako razvio

Pančevci će sigurno prepoznati šta je vrednost i koliko toga je urađeno u proteklih četiri godine ocenio je Nikola Selaković, gostujući na RTV Pančevo. On je naglasio da je politika mržnje Đilasa, Obradovića i Jeremića upropastila Pančevo, ugasila desetine preduzeća i na birou ostavila hiljade građana.

Član Predsedništva SNS i generalni sekretar predsednika Srbije Nikola Selaković, ocenio je gostujući u emisiji “Intervju”, da je bivša vlast potpuno upropastila Pančevo, grad koji je po njegovim rečima bio gigant ne u Srbiji, nego u bivšoj Jugoslaviji.

Selaković je rekao da je lokalna vlast u proteklih četiri godine dosta uradila, što pokazuje činjenica da je severna zona puna, da će se 85 km kanalizacije, zatim desetine kilometara lokalnih puteva i što će se Pančevci spustiti na reke.

“Pančevo može da bude primer drugim gradovima kada je u pitanju javno privatno partnerstvo, odnosno kako se sprovodi. Sve se može, nema nerešivih problema, samo mora da se radi” poručio je Nikola Selaković.

Related posts

Povređeno dete na klizalištu

Mica Milakov

PREDSEDNIK VUČIĆ U OPOVU : INVESTITOR ZA OPOVO! ZAVRŠAVAMO PUT DO DEBELJAČE I RADIMO AUTOPUT BG-ZR. POLITIKA VEŠALA NIKAD NEĆE POBEDITI

Mica Milakov

Lazić: KBC Gračanica, zasad stabilno

Nikoleta Dragaš

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija