26. septembra 2020.
Radio televizija Pančevo
Politika Srbija Vesti

Predsednik Vučić: Uskoro izveštaj o nabavci medicinske opreme

Foto: Tanjug

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je danas da će uskoro javnosti biti obelodanjen izveštaj o nabavci medicinske opreme tokom vanrednog stanja i istakao da će građani Srbije videti koliko i kako se država za njih borila.

Primetio je da na objavljivanju tog izveštaju više insistiraju njegovi pojedini politički protivnici koji, kako kaže, polaze od sebe, jer su „krali i na sekunde“, te sada misle da to rade i drugi.

„Postoje mnogi na političkoj sceni koji polaze od sebe, a poznati su po različitim vrstama pljački, izmislili su čak i pljačku u sekundama, uspeli da uruše sve fabrike i da kradu na opremi, a sada zamišljaju da su svi drugi to uradili..E pa, nisu“, rekao je Vučić odgovorajući na pitanja novinara u Smederevskoj Palanci.

Kaže da podstiče državne organe da izveštaj o nabavci medicinske opreme objave što pre i dodao da je siguran da su radili savesno i da će taj izveštaj pokazati koliko se država borila da u teškim uslovima nabavi svaku vrstu medicinske opreme.

„Od maski, rukavica, respiratora… Građani Srbije videće koliko smo novca, brige i truda uložili da sačuvamo živote“, zaključio je Vučić.

Related posts

Stigli novi autobusi: čistiji vazduh, udobniji prevoz

Jelena Belić

Košarkaši i odbojkašice za vikend

Luka Tešanović

U poslednja 24 sata još 345 novozaraženih u Srbiji, od Kovid-19 preminulo 12 osoba

Mica Milakov

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija