1. oktobra 2020.
Radio televizija Pančevo
Najvažnije Vesti

PUK’O BOJKOT U PANČEVU: Hapsio Otporaše, vedete DS ga podržale potpisima

Foto: epancevo.rs

Da je Demokratska stranka u Pančevu privatno preduzeće, čiju su tiraniju i kriminal zapamtili svi stanovnici ovog južnobanatskog grada, nije ništa novo. Nije ništa novo ni da je odavno pukla ideja o bojkotu, o kojem sada govore još samo njihovi lideri.

Ali, da će DS potpisima podržati i na izbore izaći ispod penzionisanog policajca koji je brutalno hapsio i prebijao Otporaše, nedvosmisleno je odricanje od svega u šta su se kleli, sa sve ubijenim premijerom Đinđićem.

Iz fioke su iskočili Martinovićeva, Miković i brojni drugi. Dali su potpise podrške nekadašnjem pančevačkom šerifu i njegovim tajkunima, koji su ogromno bogatstvo stekli zloupotrebljavajući režim DS. Maske je skinuo i deo lažno nezavisnog sudstva, čije karijere su gradili DS, šerif i tajkuni. Organizacija na nivou buvljaka, sve na tezgama ide preko Gradine.

Da podsetimo glasače i pristalice DS, pančevački šerif se posebno istakao leta 2000. godine, doslednim, temeljnim, čestim i brutalnim “ispitivanjima” pripadnika Narodnog pokreta “Otpor”. Te zasluge za “afirmaciju demokratskih vrednosti” bile su odlična preporuka za dosovce da ga postave za lokalnog šerifa i od sirotinje naprave milionera.

Nije ovo pitanje lošeg pamćenja, nego bahatih očekivanja onih koji su već jednom ponizili i opljačkali Pančevo. A mogu se smestiti u jedan kombi.

Narednih dana bavićemo se likom i delom bivšeg pančevačkog šerifa…očekujte dobre teme.

izvor :epancevo.rs

Related posts

Zima počinje u nedelju u 5 sati i 19 minuta

Zorana Stekovic

Kineski stručnjaci stižu do kraja nedelje-predsednik Vučić:Hvala Kini

Katarina Popović

Očišćena i deonica između Barande i Sakula: PUTEVI PROHODNI, SAOBRAĆAJ SE NORMALIZUJE

Mica Milakov

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija