24. septembra 2020.
Radio televizija Pančevo
Društvo Najvažnije Vesti

Na neobičan način proslavili Dan škole

Osnovna škola „Žarko Zrenjanin“ iz Kačareva ove godine nije obeležila Dan škole tradicionalnom priredbom zbog novonastalih okolnosti u vezi sa korona virusom. Ipak, učenici III2 odeljenja osmislili su način da čestitaju Dan škole.

Zbog opasnosti od širenja virusa Kovid-19, ove godine OŠ „Žarko Zrenjanin“ iz Kačareva nije proslavila Dan škole na uobičajen način. Prethodnih godina organizovana je priredba u kojoj su učestvovali učenici. Međutim, učenici III 2, zajedno sa svojom učiteljicom Ivanom Bogdanović Tomović napisali su pesme i izrecitovali ih, a zatim je napravljen video spot.

Učenici ovog odeljenja učestvuju u brojnim projektima i često u radu koriste moderne tehnologije, tako da su rado prihvatili inicijativu i na poseban način čestitali Dan škole.

Iako se nastava na daljinu odvija po planu, učenici ipak jedva čekaju da se vrate u školske klupe i druže se sa svojim vršnjacima, kaže učiteljica Ivana.

 

 

 

 

Related posts

Hroničan bol čest problem sugrađana

Nikola Miloševski

Pančevci pokazali humanost

Jelena Obradović

Vučić sa Srbima koji su peške sa KiM došli na miting

Mica Milakov

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija