26. septembra 2020.
Radio televizija Pančevo
Društvo Najvažnije Vesti

Postavljene nove tezge na pijaci u Glogonju

Pijaca iz Glogonja je nakon gotovo pet decenija dobila novi izgled, s obzirom na to da  je u potpunosti rekonstruisana i postavljeno je 10 novih tezgi.

Na prostoru pijace u Glogonju završeni su svi planirani radovi na zameni starih dotrajalih tezgi i postavljanju novih koje, osim lepšeg izgleda omogućuju veći i funkcionalniji prostor za prodaju.

Stare betonske tezge koje se nisu menjale više od pet decenija, sada predstavljaju prošlost. Poljoprivredni proizvođači na pijaci u Glogonju kažu da sada imaju odlične uslove za prodaju, nove, natkrivene tezge, parking, a nadaju se i većoj prodaji.

Pijace su čuvari tradicije trgovanja na otvorenom. To su mesta gde kupci dolaze po sveže namirnice, kada žele da znaju šta kupuju i kako je to povrće i voće gajeno pre nego što je stiglo na tezgu, a prodavci iz Glogonja će od sada svoje proizvode prodavati sa novih tezgi

Related posts

Novo dečije igralište na Misi

Mica Milakov

Još dve žrtve korona virusa u južnom Banatu

Nikoleta Dragaš

Novih 396 slučajeva zaraze, 11 preminulih

Nikola Miloševski

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija