3. decembra 2020.
Radio televizija Pančevo
Društvo Najvažnije Pančevo Politika Vesti

Nikola Selaković posetio Gradski odbor SNS-a

Član predsedništva Srpske napredne stranke i generalni sekretar predsednika Republike Srbije Nikola Selaković, posetio je danas grad Pančevo i Gradski odbor Srpske napredne stranke gde je održao razgovor sa članstvom.

Geleralni sekretar predsednika Republike Srbije  Nikola Selaković, kao član Predsedništva SNS, posetio je Pančevo gde je građanima ali i  svojim stranačkim kolegama poručio da očekuje da 21. juna iskoriste šansu i izaberu bolju budućnost za našu decu.

Selaković je naveo da je kao rezultat dobrog poslovanja u toku proteklih godina, naš grad uspeo da uštedi određenu sumu novca i da taj isti novac usmeri u dalji razvoj tamo gde je on zaista potreban.

U gradskom odboru Srpske Napredne Stranke u Pančevu  vladala je velika zainteresovanost za posetu Nikole Selakovica generalnog sekretara predsednika republike. Svi prisutni poštovali su preventivne mere koje je donela Vlada Republike Srbije tokom pandemije korona virusa.

Related posts

Havarija na vodovodnoj mreži

Zorana Stekovic

TUGA! Preminuo Srbin, jedan od najboljih studenta u SAD

Mica Milakov

Kako voditi računa o sobnom cveću tokom zime

Nikola Toadjer

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija