25. oktobra 2020.
Radio televizija Pančevo
Politika Srbija Vesti

Vest se širi Šapcem: Revizorska komisija opet na delu uhvatila Zelenovića

Foto: Srbija Danas
Kao munja ovih dana Šapcem je prostrujala vest da je Zelenović opet zavukao ruku u džep svojih sugrađana

Još se nije slegla prašina u vezi sa aferom nenamenskog trošenja 5 miliona evra iz gradskog budžeta grada Šapca, a aktuelni gradonačelnik Nebojša Zelenović i njegov mentor Dušan Petrović, već su postali akteri još jedne afere. Kao munja ovih dana Šapcem je prostrujala vest da je Zelenović opet zavukao ruku u džep svojih sugrađana. Državna revizorska komisija opet ga je uhvatila u krađi.

Naime, u izveštaju ove komisije za 2019.godinu navodi se da je gradonačelnik Šapca nenamenski potrošio čak dva miliona evra iz budžeta grada. Dakle, opet je zloupotrebio novac svojih sugrađana!

Sada je jasno i zašto nikada Nebojša Zelenović nije pokušao da uspostavi most saradnje sa republičkom vlašću na korist građana Šapca.Osim Jazakija, koji je otvorio predsednik Srbije Aleksandar Vučić, mogao je Šabac da takvom saradnjom dobije minimum još dve ili tri investicije. Ali Dusan Petrovic i Nebojša Zelenović nikada nisu inicirali ni jedan razgovor u tom pravcu, nikada nisu učinili ništa da uspostave kontakt sa onima koji bi Šapcu pomogli i doneli dobrobit za sve, pa i za njih same.

Zato apelujemo na sve nadležne državne institucije da preduzmu mere iz svojih nadležnosti i jednom za svagda stanu na put ovakvom bahaćenju i licemerju pojedinaca koji grad Sabac uništavaju i nazadaju.

Related posts

Plandište dobilo kombi za prevoz osoba sa invaliditetom

Zorana Stekovic

Radovi u Prvomajskoj ulici

Mica Milakov

Vučić: NATO agresija bila težak zločin protiv Srbije

Mica Milakov

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija