25. oktobra 2020.
Radio televizija Pančevo
Srbija Vesti

Premijerka Ana Brnabić čestitala Ramazanski bajram

Foto: Tanjug

Predsednica Vlade Republike Srbije Ana Brnabić čestitala je Ramazanski bajram svim građanima islamske veroispovesti, Reisu-l-ulemi Islamske zajednice Srbije i glavnom muftiji Islamske zajednice u Srbiji.

„U vremenu velikih iskušenja za ceo ljudski rod, boreći se zajedničkim snagama protiv pošasti koja je ugrozila zdravlje i živote ljudi, želim da vam u lično ime, kao i u ime svih članova vlade čestitam Ramazanski bajram, sa željom da ga provedete u radosti i ljubavi sa svojim najbližima, deleći sa njima zaslužene trenutke porodične sreće.

Na dan velikog praznika, želim da vam zahvalim na solidarnosti, ljubavi i razmevanju koju ste pokazali u vreme naše borbe za zdravlje svakog člana našeg društva, sa jasnom vizijom da nam samo međusobno poštovanje, tolerancija i briga o svakom od nas može obezbediti pravi put u sigurniju i bolju budućnost“ navodi se u čestitki premijerke Brnabić.

Related posts

Italijanski privrednici zahvalili Vučiću na donaciji Srbije

Nikoleta Dragaš

Kovačica podržala SNS i politiku Aleksandra Vučića

Mica Milakov

Glogonj bez vode u utorak

Zorana Stekovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija