6. avgusta 2020.
Radio televizija Pančevo
Srbija Vesti

Premijerka Ana Brnabić čestitala Ramazanski bajram

Predsednica Vlade Republike Srbije Ana Brnabić čestitala je Ramazanski bajram svim građanima islamske veroispovesti, Reisu-l-ulemi Islamske zajednice Srbije i glavnom muftiji Islamske zajednice u Srbiji.

 

„U vremenu velikih iskušenja za ceo ljudski rod, boreći se zajedničkim snagama protiv pošasti koja je ugrozila zdravlje i živote ljudi, želim da vam u lično ime, kao i u ime svih članova vlade čestitam Ramazanski bajram, sa željom da ga provedete u radosti i ljubavi sa svojim najbližima, deleći sa njima zaslužene trenutke porodične sreće.

 

Na dan velikog praznika, želim da vam zahvalim na solidarnosti, ljubavi i razmevanju koju ste pokazali u vreme naše borbe za zdravlje svakog člana našeg društva, sa jasnom vizijom da nam samo međusobno poštovanje, tolerancija i briga o svakom od nas može obezbediti pravi put u sigurniju i bolju budućnost“ navodi se u čestitki premijerke Brnabić.

Related posts

Uhapšen zbog pretnji Vučiću

Nikola Miloševski

Vučić: Težak razgovor, zastupali smo interese Srbije

Branislava Grčić

Vrtići za decu zaposlenih roditelja

Katarina Popović

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija