27. septembra 2020.
Radio televizija Pančevo
Društvo Najvažnije Vesti

Uređeno dvorište OŠ „Đura Jakšić“

Posle više decenija završena rekonstrukcija dvorišta u OŠ „Đura Jakšić“ u koju je uloženo 18 miliona dinara.Danas su zajedničkom akcijom predstavnici Lokalne samouprave, roditelji , zaposleni u školi kao i predstavnici MZ Tesla sejali travu i sadili tuje .Planirano je da dvorište bude poptpuno  uređeno do polaska učenika u školu.

Stare slike zapuštenog  dvoršta u OŠ „Đura Jakišić“  sada su poršlost. Posle više decenija  od naredne školske godine  360 učenika biće prva generacija koja neće raditi fizičko samo u fiskulturnoj sali  već će  moći da igra fudbal, košarku, rukomet  i odbojku jer su napravljeni potpuno novi tereni. Gradska menadžerka Maja Vitman, priključila se akciji ozelenjavanja dvorišta.

Predstavnici MZ Tesla takođe su razumeli kolko je neophodno da učenici Đurine škole dobiju uređeno dvorište.I oni su se pridružili akciji i pomogli u njegovom ulepšavanju.

Direktor škole Rade Barjaktarević ne krije zadovoljstvo što  je renoviranje školskog  dvorišta završeno ,sada su ostale samo finese i njegovo ozelenjavanje.

Sa posebnim zadovoljstvom roditelji su se odazvali da pomognu prilikom uređenja dvorišta kako bi đake u septembru dočekao popuno preuređeno dvorište.

Posle više decenija čekanja da mališani u Đurinoj školi mogu bezbedno da provode vreme i bave se sportom u dvorištu škole, direktor Barjaktarević naparvio je plakat sa zaduženjima za učenike, kako da čuvaju paze  i da budu odgovorni  za  održavanje dvorišta  svako odeljenje će imati svoje zaduženje.

Related posts

Istinom protiv mržnje SzS prema Srbima

Mica Milakov

Pančevački talenti na zasluženom odmoru

Nikoleta Dragaš

Vučić čestitao Putinu rođendan, sastanak u Moskvi do kraja godine

Zorana Stekovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija