24. septembra 2020.
Radio televizija Pančevo
Južni Banat Najvažnije Vesti

Predsednik OO Kovačica uhapšen zbog nasilja u porodici

Predsednik Opštinskog odbora Socijalističke partije Srbije Kovačica, Renato Jovnaš, uhapšen je sinoć zbog nasilja u porodici. Ovo je četvrti put, poznat javnosti, da njegovi ukućani trpe nasilničko ponašanje. Nezvanično, Renato je bio u teškom, alkoholisanom stanju.

Kovačičani od ranije poznaju Renatovu zavisnost od alkohola. Ovo nije prvi put da je Renato činio nasilničke incidente. Još uvek se pamti i njegov nasilnički napad na maloletna ženska lica, tokom prošlog leta u Padini.

Pamte se i batine koje je tada dobio. Kako bi sebe odbranili, ali i maloletna ženska lica, žrtve su mu nanele povrede koje će Renato dugo da pamti.

Šta da očekujemo sledeće? Hoce li mitoman Renato Kovačicu iznenaditi i nasiljem na političkoj sceni? Hoće li glumiti žrtvu?

Related posts

Vučić: Nećemo dozvoliti nasilje, institucije će reagovati

Mica Milakov

Predsednik o „Malom Šengenu“: Iz Prištine ga kritikuje Tahiri, iz Srbije Boško Obradović – I to je najbolja pohvala Srbiji!

Mica Milakov

Predsednik Vučić sastao se i sa Miroslavom Lajčakom

Jelena Obradović

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija