20. septembra 2020.
Radio televizija Pančevo
Društvo Vesti

Pančevačke „Lavice“ pripremaju školu mažoreta

Pančevačke “Lavice” poštovale su mere zaštite tokom vanrednog stanja i nisu održavale zajedničke treninge. O njihovim aktivnostima u tom periodu, ali i budućim planovima razgovarali smo sa njihovim trenerom Irinom Bogdanović.

Vanredno stanje onemogućilo je treniranje pančevačkih mažoretkinja Međutim, to nije sprečilo popularne “Lavice” da se što bolje pripreme za naredan period. Prema rečima njihovog trenera Irine Bogdanović naglasak je bio na uvežbavanju tehnike pojedinih pokreta.

Zajednički treninzi su odloženi do kraja školske godine, dok još uvek nije poznato da li će planirana putovanja i takmičenja biti realizovana. Jedno od najpresižnijih- Evropsko takmičenje, odloženo je za novembar. S toga,  “Lavice” su odlučile da održe besplatnu školu  mažoreta.

Za starije je predviđeno upoznavanje sa tehnikama, kao i treninzi kondicije koji su, kako je istakla naša sagovornica, veoma važni nakon proteklih meseci mirovanja.

 

Related posts

PREDSEDNIK VUČIĆ U OPOVU : INVESTITOR ZA OPOVO! ZAVRŠAVAMO PUT DO DEBELJAČE I RADIMO AUTOPUT BG-ZR. POLITIKA VEŠALA NIKAD NEĆE POBEDITI

Mica Milakov

MUP u Pančevu podneo tri krivične prijave

Zorana Stekovic

Članovi KUD „Stanko Paunović – NIS Rafinerija nafte Pančevo“ pripremaju se za nastupe

Katarina Popović

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija