24. septembra 2020.
Radio televizija Pančevo
Politika Vesti

Martinović: Ne odustajemo dok tužilaštvo ne reaguje

Šef poslaničke grupe SNS Aleksandar Martinović i poslanica Sandra Božić kažu da se dobro osećaju posle noći provedene ispred Narodne skupštine, gde su juče započeli štrajk glađu koji će, kako navode, nastaviti ne odustajući od zahteva da Tužilaštvo reaguje povodom napada Boška Obradovića i njegovih pristalica na narodnog poslanika Marijana Rističevića.Božić je rekla da su ona i Martinović celu noć proveli ispred glavnog ulaza u Skupštinu za razliku od poslanika Dveri Boška Obradovića koji je juče takođe počeo štrajk glađu, a koji se prema njenim rečima povukao u poslanički klub „čim su se ugasile kamere“.“Svi smo videli da je uneo ćebad, jastuke, da je uneo kese hrane. Verujem da ova predstava u izvedbi Boška Obradovića i Dragana Ðilasa neće dugo trajati“, rekla je Božić za Tanjug.

Ona je navela da su ona i Martinović stupili u štrajk glađu da bi „odbranili demokratiju i svakog građanina“ i osudili pojavu fašizma u Srbiji.

Martinović je kazao da će štrajkovati glađu sve dok Tužilaštvo ne reaguje povodom napada Obradovića na poslanika Rističevića za koji kaže da „ima više elemenata krivičnog dela“.

Dodao je da je obaveza narodnih poslanika da apeluju na Tužilaštvo da konačno počne da primenjuje zakonom propisane mere protiv onih koji rade stvari koje su „čist i ogo

Related posts

FK Železničar u vanrednim okolnostima

Mica Milakov

Borković do podijuma s probušenom gumom, ostaje u igri za titulu prvaka Evrope

Nikoleta Dragaš

Katrikaturom protiv korone

Katarina Popović

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija