20. septembra 2020.
Radio televizija Pančevo
Politika Srbija Vesti

Lideri SzS falsifikovali izjavu predsednika Vučića

Skandal. Nakon Obradovićevog divljanja ispred Skupštine i pokušaja nasilnog upada u Predsedništvo, lideri Saveza za Srbiju Djilas i Obradović falsifikovali izjavu predsednika Vučića i lažno ga optužili za izdaju KiM.

Lideri Saveza za Srbiju Dragan Đilas i Boško Obradović falsifikovali su izjavu Aleksandra Vučića o Kosovu i Metohiji iz maja 2019. kako bi tu laž Obradović iskoristio kao povod za „navodni“ štrajk“ glađu ispred Doma narodne skupštine i glumio žrtvu.

Đilasov portal Direktno.rs, u kome je glavni urednik osoba osuđena za bludničenje nad maloletnicom, objavio je danas lažnu vest pod naslovom „Vučić: Kosovo će dobiti nezavisnost na celoj teritoriji“, falsifikujući izjavu predsednika Srbije od 5. maja 2019. godine, kada je pričao o tome kako su napadali njegovo rešenje iako ga nisu ni čuli.

Izjavu datu televiziji Pink pre godinu dana, istrgnutu iz kontkesta, besramno su plasirali kao dokaz da Vučić navodno hoće da prizna nezavisno Kosovo.

Ovakav fašistički gest Đilasovog medija, poslužio je kao povod nasilniku Bošku Obradoviću i njegovom mentoru Draganu Đilasu, da skrenu pažnju javnosti sa brutalnog nasilja i premlaćivanja poslanika Marijana Rističevića ispred Doma narodne skupštine i da Obradović počne štrajk glađu predstavljajući sebe kao žrtvu i velikog borca za Kosovo i Metohiju.

Boško Obradović je, podsetimo, započeo štrajk glađu na mestu gde je pre samo dva dana sa svojim huliganima pokušao linč poslanika Rističevića.

Related posts

Predsednik Vučić obišao radove na obnovi Infektivne klinike

Zorana Stekovic

STUDIO B : Šamarčina – najbolji lek za Sergeja Trifunovića

Mica Milakov

Vučević: Ponosan što su istina i pravda pobedili

Nikoleta Dragaš

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija