19. septembra 2020.
Radio televizija Pančevo
Društvo Politika Srbija Vesti

Pljušte uvrede! Trifunović ne bira reči za bliskog saradnika Vuka Jeremića

U Savezu za Srbiju Dragana Đilasa došlo je do žestokog obračuna dvojice političkih saradnika – predsednika PSG Sergeja Trifunovića i Vladimira Gajića, šefa pravnog tima Narodne stranke i bliskog saradnika Vuka Jeremića.

Trifunović ni ovoga puta nije birao reči, pa je Gajića „počastio“ sočnim psovkama. Povod su bili navodi Gajića da je predsednik PSG dobio novac da odustane od bojkota izbora.

Gajić je optužio Trifunovića da planira da izađe na izbore, kao i da je za to primio novac, na šta je glumac reagovao burno – u svom maniru, ne uzdržavajući se od psovki i zatražio dokaz.

Slučajno ili ne, Trifunović je nakon toga otkrio javnosti i da je Narodna stranka potrošila pet miliona evra na Jeremićevu predsedničku kampanju u kojoj su osvojili tri posto, a rasprava se tu nije završila.

Prema rečima predsednika Pokreta slobodnih građana, Gajić mu je pre godinu dana kazao kako će prestati da postoji ako ne uđe u Savez za Srbiju.

„Važi. Evo baš da vidim ko će pre prestati da postoji“ napisao je Trifunović čime je pokazao da ni sam ne veruje u savez čiji član.

Glumac je izrazio neslaganje i sa idejom o bojkotu jer kako je naveo, niko od njegovim političkih saradnika nije objasnio šta se time dobija, a iz njegovih reči se jasno vidi da nije zadovoljan radom opozicije.

Nakon ovakvih obračuna među političkim istomišljenicima, jasno je ako opozija okupljena oko Dragana Đilasa funkcioniše.

Related posts

GO SNS Šabac najoštrije osuđuje pretnje smrću predsedniku Srbije

Zorana Stekovic

Predsednik Vučić primio decu srpske nacionalnosti iz Hrvatske

Zorana Stekovic

Vučić: Fascinantan napredak Kine

Jasmina Petkovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija