28. septembra 2020.
Radio televizija Pančevo
Sport Vesti

Slobodan Bitević: Bezbedan početak sportskih treninga je prioritet

O trenutnom radu Sportskog saveza Pančeva, kao i planovima za naredan period razgovarali smo sa predsednikom ove gradske organizacije Slobodanom Bitevićem. Iako takmičenja neće još uvek početi, pančevački sportisti polako kreću da bruse formu, uz poštovanje svih propisanih mera.

Poštujući preventivne mere , u toku vanrednog stanja većina zaposlenih u Sportskom savezu Pančeva  nije radila. Prema rečima presednika ove gradske organizacije Slobodana Bitevića, nekolicina zaposlenih, pre svega iz  sektora računovodstva, radi skraćeno uz visoke mere zaštite.

S obzirom na to da pančevački sportisti i rekreativci počinju sa povratkom na treninge van svojih domova, preduzimaju se mere kako bi se njihovo zdravlje zaštitilo.

Istaknuto je i da će nakon ovog perioda,  pančevački sportisti zasigurno obradovati svoje sugrađane novim medaljama. Dok ne počnu zvanična takmičenja, pančevački sportisti se polako vraćaju u formu, poštujući sve mere u cilju očuvanja svo zdravlja.

Related posts

Titova pećina u Drvaru uskoro otvorena za posetioce

Branislava Grčić

Nova oprema za zubare

Mica Milakov

Vuletić u Alibunaru razgovara o hitnom zbrinjavanju dece koja žive bez roditelja

Mica Milakov

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija