29. septembra 2020.
Radio televizija Pančevo
Najvažnije Pančevo Vesti

Pavlov: Nadam se da će svi Pančevci uživati u rekonstruisanoj Njegoševoj ulici

Grad Pančevo raspisao je tender za izradu tehničke dokumentacije i izvođenje radova na uređenju Njegoševe ulice, najstarije šetališne zone u tom gradu. Procenjena vrednost radova je 49 miliona i 700 hiljada dinara bez PDV-a.

Površina koja će biti preuređena obuhvata 5,5 hiljada kvadratnih metara, a izabrani izvođač posao će morati da završi za 60 dana. Radovi obuhvataju izradu projekta, zemljane radove, konstrukciju platoa i trotoara, reparaciju klupa, postojećih stubova za oglašavanje i elektroinstalaciju javnog osvetljenja.

„Rekonstrukcijom Njegoševe ulice građani Pančeva dobiće jedno novo osveženo šetalište, dobiće rekonstrukciju druge faze centralnog gradskog trga, a ono što je najvažnije korisnici usluga u ovoj ulici dobiće jednu kvalitetnu infrastrukturu imajući u vidu da su u prethodnom periodu imali dosta problema sa podzemnom infrastrukturom, rekao je gradonačelnik Saša Pavlov.

Ugovor sa izvođačem bi trebalo da bude potpisan početkom juna.

„Nadam da ćemo svi mi Pančevci uživati u rekonstruisanoj Njegoševoj ulici negde sredinom septembra, rekao je Saša Pavlov.

Njegoševa ulica je poznata šetališna zona u centru grada, duga je 360 metara, a njeno preuređenje biće po modelu „ključ u ruke“, navodi se u konkursnoj dokumentaciji.

 

Related posts

Katamaran ponovo redovan

Luka Tešanović

PROUNS osuđuje blokadu RTS-a

Jasmina Petkovic

Saša Adamović: Žalosno i nedopustivo ponašanje dela opozicije

Nikoleta Dragaš

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija