20. oktobra 2020.
Radio televizija Pančevo
Politika Srbija Vesti

Krivične prijave za Đilasa i njegove sledbenike

Svima koji si se okupili na “protestu” ispred Narodne skupštine u vreme policijskog časa biće napisane krivične prijave i moraće da plate kazne od 150.000 dinara, zbog kršenja zabrane kretanja. Sami su se uslikali, policija neće imati mnogo posla.

Podsećamo, ispred Narodne skupštine okupila se grupa provokatora Dragana Đilasa, koju je narod od milošte nazvao “korona koalicija” zbog njihovog konstantnog podstrekavanja ljudi da krše mere sprečavanja širenja virusa Covid-19.

Skup je počeo u 18 časova, kada je i početak policijskog časa koji je na snazi do 5 sati u subotu. To vreme je predviđeno za šetnju penzionera. Dok su prolazili pored Skupštine, penzioneri su izrazili svoje negodovanje, jer smatraju da ih ova grupica zdravstveno ugrožava.

Došlo je do incidenta, jer je Sergej Trifunović napao penzionere, a njegov telohranitelj ih je vređao i pretio im, što je fotografijama i videozapisima i dokumentovano. Penzioneri su im brutalno uzvratili povicima: “Lopovi, lopovi”!

Sergej je poznat po uvredama i pretnjama penzionerima koji imaju drugačije političko mišljenje od njega, što je i sam juče potvrdio na društvenoj mreži tviter, preteći starijoj komšinici jačim razglasom od onog koji koristi dok “protestuje” vređajući komšije.

 

Related posts

Bogat program u Narodnom muzeju Pančevo

Nikola Toadjer

Lideri SzS falsifikovali izjavu predsednika Vučića

Nikoleta Dragaš

Ekstremne levičarske organizacije u Srbiji: Šta je “P.A.O.R”?

Jelena Obradović

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija