26. septembra 2020.
Radio televizija Pančevo
Najvažnije Srbija Vesti

ĐILAS I NJEGOVI SARADNICI UGROZILI ŽIVOTE NAJSTARIJIH: Njih nije briga za zdravlje građana!

Dragan Đilas, lider Saveza za Srbiju, sa svojim pajtosima iz Saveza za Srbiju još jednom je pokazao da ga životi građana ne zanimaju.

Naime, Đilas je zajedno sa Sergejem Trifunovićem, Borisom Tadićem i još nekim predstavnicima Saveza za Srbiju seo ispred zgrade parlamenta nepoštujući preporuku struke i zabranu javnog okupljanja tokom policijskog časa.

Đilas je sa svojim istomišljenicima seo ispred Skupštine Srbije u trenutku kada su stariji Beograđani trebali da imaju šetnju od sat vremena.

Ovaj postupak lidera SzS nije naišao na odobrenje penzionera koji su iskazali svoje nezadovoljstvo prema činu Đilasa i SzS, a okupljene predstavnike SzS podržala je jedino Vesna Pešić koja se takođe našla ispred Skupštine Srbije.

Pristalice Dragana Đilasa i SzS su sa platoa ispred Narodne Skupštine prilazili penzionerima koji su koristili dozvoljeno vrmee za šetanje i verbalno ih napadali vređajući ih i uputivši im neprimerene poruke i prozivke.

Stariji građani koji su koristili propisano vreme za šetanje iskazali su negodovanje zbog ovakvog ponašalja lidera saveza za Srbiju.

Penzioneri su na ove uvrede odgovorili Đilasu i njegovim pristalica kako ih nije sramota, a čuli su se i povici “Ua lopine!“.

Izvor: Pink.rs

Related posts

Pomoć Srbije stigla u Jermeniju

Nikola Miloševski

Grad uputio apel: Ne palite useve!

Luka Tešanović

Banjai: Vazduh nije ništa zagađeniji nego prošle godine, Grad ulagao u gasne priključke

Mica Milakov

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija