26. septembra 2020.
Radio televizija Pančevo
Društvo Najvažnije Vesti

Baka Danica u 88. godini drži baštu pod konac

Ovo je priča o o baka Danici, koja je napunila 88 godina. Uprkos svojim godinama ona je sve vreme u svojoj bašti, okopava, zaliva, sređuje. Ne dozvoljava da joj bilo ko kroči u njeno malu zelenu oazu.

Iako je na pragu desete decenije života baka Danica je i dalje aktivna i vredno radi svakog dana. Elan joj ne fali, a kako kaže ni volja ni motivacija. Ceo dan je u stanju da provede u svojoj bašti, da je okopava kako bi sve bilo pod konac. Ne voli da joj bili ko uđe u njeno malo zeleno bogatsvo, smatra da jedino ona zna kako da sredi i uredi.

Sestričina i njen suprug hvalilu su bakaDanicu, koliko je aktivna i koliko je u stanju da uradi. Za nju ne postoji stanje mirovanja. Uprkos tome što baka nema svoju decu, sa svojim rođacima je u najboljim odnosima i sve se međusobno dogovaraju.

Baka Danica kaže da je zdrava pamet još uvek služi. Nije bila kod lekara ne pamti od kad, a jedino što je muči su leđa, a kako kaže ni to nije strašno. Smatra da je to jer se zdravo hrani i fizički je aktivna.

Related posts

Kako su Stanka i Basarić planirali da unište Južnu zonu

Mica Milakov

U Republici Srbiji još 34 nova slučaja korona virusa , ukupno zaražene 222 osobe

Katarina Popović

VUČIĆ U ‘BEOGRADU NA VODI’: Lažima ne mogu da pobede stvarne rezultate, činjenicu da srpska ekonomija najbrže napreduje u Evropi i da nisam bogatiji od kad sam došao na vlast!

Mica Milakov

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija