4. avgusta 2020.
Radio televizija Pančevo
Društvo Srbija Vesti

Stručnjaci protiv popuštanja mera za 1. maj, konačna odluka u sredu

Predsednik Vučić na sastanku dva krizna štaba je više puta pitao lekare da li treba „popustiti  mere“ za 1. maj, ali je većina stručnjaka bila izričito protiv.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se sa članovima Kriznog štaba za suzbijanje zarazne bolesti COVID-19 i Kriznog štaba za otklanjanje nastalih i sprečavanje mogućih štetnih posledica zarazne bolesti COVID-19 po privredu.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je na sednici Krizbnog štaba za borbu protiv koronavirusa u Palati Srbija u više navrata pitao lekare da li je moguće da mere za predstojeće prvomajske praznike budu ublažene. Kako prenosi Informer, Vučić je više puta pitao lekare, članove Kriznog štaba, da li treba „popustiti mere“ za 1. maj, ali je većina stručnjaka bila izričito protiv. Konačna odluka o eventualnom ublažavanju već donetih mera o trajanju zabrane kretanja za predstojeći vikend, biće doneta sutra.

Trenutno je na snazi odluka o zabrani kretanja od četvrtka, 30. aprila, od 18 časova, do ponedeljka, 4. maja do pet časova, a kako sada stvari stoje, to bi trebalo da bude i poslednji toliko dug policijski čas zbog pandemije.

Related posts

Biciklistička vožnja „Vozilom zdravlja za čistiju sredinu“ od Dolova do Deliblatske peščare

Luka Tešanović

Predsedništvo SNS-a usvojilo izbornu listu

Nikoleta Dragaš

Još 71 osoba zaražena, ukupno 528 slučajeva koronavirusa u Srbiji

Nikola Toadjer

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija