22. septembra 2020.
Radio televizija Pančevo
Južni Banat Vršac

Ponovo radi vršačka pijaca

Štab za vanredne situacije Grada Vršca, u skladu sa Odlukom Vlade Republike Srbije o ublažavanju određenih mera za sprečavanje širenja infekcije virusom Covid-19, otvorio je za rad Agriko pijacu. Radno vreme pijace biće od 7 do 15 sati, uz obavezu pridržavanja svih mera zaštite i korišćenja sredstava za dezinfekciju, zaštitnih maski i rukavica kako zaposlenih na pijaci tako i prodavaca.

 

Počela je sa radom Agriko pijaca u Vršcu. Prema rečima jednog od prodavca građani Vršca su jedva dočekali ponovno otvaranje, a to se može videti broju kupaca koji je danas došao na Pijacu. Mnogobrojne su njene benefiti, a jedna od njih je i ta što znate od koga kupujete, pa se tu stvara poseban odnos kupac – prodavac.

 

Bez obzira što je život polako počeo da se vraća u normalu gradonačelnica Vršca Dragana Mitrović apelovala je na građane da poštuju mere kako bismo sačuvali svoje zdravlje, ali i svih ostalih.

 

Related posts

Horor u Pančevu. Staford napao članove porodice. Žena preminula posle napada, utvrđuje se razlog smrti!

Mica Milakov

JKP “Drugi oktobar” iz Vršca podigao stepen održavanja javne higijene

Nikola Toadjer

Sto godina od prisajedinjenja Vojvodine matici Kraljevini Srbiji biće obeleženo i u Vršcu

Nikoleta Dragaš

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija