27. maja 2020.
Radio televizija Pančevo
Južni Banat Vršac

Ponovo radi vršačka pijaca

Štab za vanredne situacije Grada Vršca, u skladu sa Odlukom Vlade Republike Srbije o ublažavanju određenih mera za sprečavanje širenja infekcije virusom Covid-19, otvorio je za rad Agriko pijacu. Radno vreme pijace biće od 7 do 15 sati, uz obavezu pridržavanja svih mera zaštite i korišćenja sredstava za dezinfekciju, zaštitnih maski i rukavica kako zaposlenih na pijaci tako i prodavaca.

 

Počela je sa radom Agriko pijaca u Vršcu. Prema rečima jednog od prodavca građani Vršca su jedva dočekali ponovno otvaranje, a to se može videti broju kupaca koji je danas došao na Pijacu. Mnogobrojne su njene benefiti, a jedna od njih je i ta što znate od koga kupujete, pa se tu stvara poseban odnos kupac – prodavac.

 

Bez obzira što je život polako počeo da se vraća u normalu gradonačelnica Vršca Dragana Mitrović apelovala je na građane da poštuju mere kako bismo sačuvali svoje zdravlje, ali i svih ostalih.

 

Related posts

Zlatni kotlić Vojvodine

Nikoleta Dragaš

Nastavlja se dezinfekcija Bele Crkve

Mica Milakov

Ambasador Čandra Vidja Juda na „Danima Indonezije“ u Vršcu

Luka Tešanović

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija