21. septembra 2020.
Radio televizija Pančevo
Društvo Vesti

Nastavlja se pad obolelih u Vojvodini

Na teritoriji Vojvodine u poslednja 24 sata testirano je 345 osoba, korona virus potvrđen je kod 14, što pokazuje da postoji linearan pad broja obolelih u pokrajini, izjavio je danas pokrajinski sekretar za zdravstvo Zoran Gojković.

Gojković je na konferenciji za novinare rekao da je do sada na teritoriji Vojvodine ukupno testirano 5.581 osoba, a da je ukupno pozitivno 562.

Najveći broj zaraženih na teritoriji Vojvodine je u najvećim gradovima – Novom Sadu, Zrenjaninu, Pančevu i Subotici.

Gojković je rekao da se trenutno u Kliničkom centru Vojvodine leči 84 pacijenata sa kovid-19, u privremenoj bolnici na Novosadskom sajmu 127, u Opštoj bolnici u Pančevu 137, a u specijalnoj bolnici za rehabilitaciju u Apatinu 40 pacijenata.

Iz KCV je u poslednja 24 sata otpušteno 20 pacijenata koji su se oporavili, iz privremene bolnice na Novosadskom sajmu 35, a iz bolnice u Pančevu sedam pacijenata.

Gojković je rekao da je od trenutka kada je KCV počeo da prima pacijente zaražene novim korona virusom do danas ukupno otpušteno 119 pacijenata.

Related posts

Predsednik Vučić po drugi put upisao fakultet i ponosno objavio fotografiju

Nikoleta Dragaš

Vučić na primopredaji oklopnih vozila BRDM 2 koje je Rusija poklonila Srbiji

Zorana Stekovic

Bitević sedmi u Čileu

Mica Milakov

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija