26. septembra 2020.
Radio televizija Pančevo
Južni Banat Najvažnije Vesti

Stigli respiratori u Bolnicu, direktor Ovuka razgovarao sa predsednikom Vučićem

Jutros su u pančevačku bolnicu stigli novi respiratori koji će biti korišćeni za lečenje teških pacijenata obolelih od COVID-19.

  • Danas sam imao veliku čast da me pozove Predsednik Srbije Aleksandar Vučić i pohvali pančevačku bolnicu u borbi sa pandemijom virusa Kovid 19. Kako bismo bili još spremniji za bitku sa opakom bolešću, lično mi je najavio do dobijamo još pet respiratora, koji ostaju trajno u našoj ustanovi. Ovo je velika pomoć i poticaj za sve zaposlene u našoj bolnici , kao i za sve naše pacijente, rekao je direktor Bolnice dr Slobodan Ovuka.

Prilikom gostovanja na televiziji Pink, predsednik Vučić je najavio da pančevačka Bolnica dobija novih 5 respiratora, dodajući da ne može da kaže da li virus slabi ili jača, kao i da ne želi da nikoga obavezuje, i ističe da je važno da se slušaju struka i lekari.

Related posts

ODGOVORNO: Posle 6 decenija nemara i nebrige bivših vlasti, lokalna samouprava rešava problem sa vodom u Skrobari

Branislava Grčić

Emirati veliki prijatelji Srbije! Al Dahra neće otpuštati radnike tokom vanredne situacije, nego će ih dodatno stimulisati

Nikola Miloševski

Gradsko veće usvojilo akcioni plan protiv trgovine ljudima

Zorana Stekovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija