19. septembra 2020.
Radio televizija Pančevo
Društvo Najvažnije Pančevo Vesti

Koncert Željka Joksimovića na TV Pančevo danas od 18 sati

U ponedeljak, 20. aprila, u 18 sati, ispred Starog dvora biće održan koncert Željka Joksimovića, koji će građani moći da prate onlajn, najavio je danas zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić.

Taj koncert, prvi je u seriji koncerata pod nazivom ”Beograd pobeđuje„, koji će biti organizovani svakog ponedeljka, srede i petka od 18 sati u Skupštini grada Beograda, rekao je Vesić za RTS.

– Zahvaljujemo našem velikom umetniku Željku Joksimoviću zato što će svojim koncertom ispred Starog dvora otvoriti seriju koncerata – rekao je Vesić.

On je istakao da se ovim koncertima šalje snažna poruka iz Beograda da smo u borbi sa epidemijom zajedno sa ostalim zemljama sveta, da brinemo jedni o drugima i da ćemo pobediti u ovo borbi.

Joksimovićev koncert možete pratiti putem linka live.beograd.gov.rs, kao i na TV kanalima.

Koncert će prenositi i vaša regionalna RTV Pančevo!

Related posts

Gradski štand Pančeva na Sajmu knjiga

Nikoleta Dragaš

Pedeset intervencija u Hitnoj pomoći prošle noći

Nikoleta Dragaš

Pavlov : Beovoz do Vojlovice, tvrdnje pojedinih medija da Grad svojim novcem gradi filmski studio u “najmanju ruku loše intepretirane”!

Luka Tešanović

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija