11. avgusta 2020.
Radio televizija Pančevo
Najvažnije Vesti

Paketi za zdravstvene radnike na Vaskrs

Gradski štab za vanredne situacije grada Pančeva u saradnji sa udruženjima žena iz našeg grada i sela,obradovao je na Vaskrs zdravstvene radnike. Poklone su dobili medincinski radnici u Bolnici, trijažnoj ambulanti i Zavodu za javno zdravlje.

Uskršnji paketi najpre su uručeni  zaposlenima u Opštoj bolnici u Pančevu. Žene iz 11 udruženja pripremile su razne poslastice. Voće, uskršnja jaja, ali i poruka podrške lekarima u borbi protiv korona virusa.

Pakete su dobili i zaposleni u trijažnoj kovid ambulanti koja se nalazi u Zmaj Jovinoj ulici. Predstvanici Gradskog štaba za vanredne situacije Grada Pančeva i ovde su uručili poklone zaposlenima. Oni su se zahvalili medicinskim radnicima za veliku požrtvovnost i za sve što čine u borbi protiv korona virusa. Lekari su naši heroji. Pakete su dobili i radnici Zavoda za javno zdravlje.

Predstavnici Gradskog štaba za vanredne situacije pokrenuli su ovu akciju. Najvažnije to što su i građani svesni koliko je važno da svi učestvujemo u ovoj borbi i što se trude da daju svoj doprinos.

Uvek nam treba lepih vesti, jer vraćaju nadu i svedoče o tome da bez obzira na sve život uvek ide napred i daje razlog za radost.

U ovoj akciji koju je organizovao štab za vanredne situacije učestvovalo je 11 udruženja. Mi smo razgovarali sa predstavnicama udruženja „Đetvan“ i iz BNS „Novoseljanke“.

Related posts

Predsednik Vučić: Predaja nikad nije bila opcija za Srbiju

Nikoleta Dragaš

Elektronski dnevnici u tri pančevačke škole

Nikoleta Dragaš

Vučić: Čast mi je da u oktobru prisustvujem krunisanju japanskog cara

Nikoleta Dragaš

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija