15. avgusta 2020.
Radio televizija Pančevo
Južni Banat Najvažnije Vesti

Napadnut predsednik Opštine Plandište Jovan Repac u svojoj kući, tokom zabrane kretanja!

Teško alkoholisana osoba u vreme najdužeg policijskog časa tokom ovog vanrednog stanja, upala je u nedelju uveče u zaključanu kuću predsednika opštine Plandište Jovana Repca Opširnije o ovom događaju za RTV Pančevo govori predsednik Opštine Jovan Repac.

„Sedeo sam sa suprugom i majkom, kada se iznenada čuo udarac zbog kojeg sam izašao u dvorište. J.T iz Plandišta već je stajao je na ulazu u kuću.Pitao sam ga šta radi u dvorištu, kad je kapija zaključana. Izveo sam ga napolje i pozvao policiju. Ta osoba je u međuvremenu sela u svoj auto i otišla. Policija je čekala odgovor od Osnovnog tužilaštva iz Vršca. Našli su ga kod kuće, posle sat vremena. Alko test je pokazao da ima 1.6 promila alkohola u krvi“ izjavio je Repac za RTV Pančevo.

Osnovno javno tužilaštvo, upad u zaključanu kuću predsednika opštine Jovana Repca, u vreme zabrane kretanja u vanrednom stanju, od strane alkoholisanog lica nije okarakterisalo kao krivično delo, nego kao prekršaj remećenja javnog reda i mira.

Related posts

Najbolji vozač Dobrilo Varagić

Nikoleta Dragaš

Postavljene nove tezge na pijaci u Glogonju

Jelena Belić

Grčka produžila zabranu ulaska za države trećih zemalja u koje spada i Srbija

Nikola Miloševski

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija