24. septembra 2020.
Radio televizija Pančevo
Društvo Politika Vesti

Predsednik Vučić čestitao slavu Patrijarhu Irineju

Čestitka Predsednika Aleksandra Vučića :

Od srca Vam se zahvaljujem na pozivu da zajedno, kako naši običaji nalažu, obeležimo Vašu krsnu slavu, Vaskrsenje četrvorodnevnog Svetog Lazara. Složena situacija u kojoj se nalazi naša zemlja zahteva od svih nas veliku odgovornost i pažnju za naše bližnje. U ovom trenutku naša je dužnost i obaveza da sačuvamo što više života naših građana. Nadam se da ćete razumeti da, zbog ozbiljnosti situacije, ne možemo da budemo zajedno ovog važnog dana. Ne možemo da budemo zajedno fizički, ali duhovno ću, budite uvereni, biti sa Vama celim svojim bićem. Ne dozvoljavaljući ovoj pošasti da nam pomuti radost zbog dolazećeg Praznika nad praznicima, Vaskrsenja Hristovog, od srca Vam čestitam Vašu krsnu slavu – Lazarevu subotu. Želim Vam da u zdravlju slavite joiš mnogo godina i da dostojno predvodite našu svetu Srpsku Pravoslavnu Crkvu kao što ste to i do sada činili.

Foto: tanjug.rs

Related posts

Sportsko leto u Vršcu

Mica Milakov

Pavićević i Jovović obišli povratnička sela Babuš i Babljak

Nikoleta Dragaš

„BUDUĆNOST SRBIJE“! PREDSEDNIK ALEKSANDAR VUČIĆ PRED VIŠE OD 150.000 LJUDI: Pokazali ste da dela cenite mnogo više od praznih obećanja!

Mica Milakov

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija