8. avgusta 2020.
Radio televizija Pančevo
Društvo Vesti

„Naxi“ radio i u teškim vremenima na usluzi građanima

Tokom telefonskog uključenja u emisiji “Panorama dana” direktorka Naxi radija Maja Rakovic govorila je o tome kako su se radio stanice prilagodile novim uslovima izazvanim epidemijom korona virusa.

Uprkos vanrednom stanju Naxi radio nastavio je sa emitovanjem svog radijskog programa. Time je omogućeno da verni slušaoci  I dalje , u toplini svoga doma, budu informisani. Da putem dobre muzike budu motivisani i manje uplašeni. Prema rečima direktorke ove radijske kuće Maje Rakovic, radni uslovi su prilagođeni trenutnoj situaciji.

Kako Maja Rakovic kaže, “Radio dani” koji su u organizaciji Udruženja radio stanica “RAB Srbija” trebali da budu održani od 5. do 7. aprila na Zlatiboru otkazani su. U novonastalim okolnostima, radio stanice su intezivirale međusobnu saradnju i odlučeno je da “Radio dani” budu on line.

Istaknut je i značaj uticaja koji mediji imaju na građane u ovim teškim vremenima, kao i želja da će se nastaviti dobra saradnja između njih.

Related posts

Vučić: Prošle godine Srbija „izgubila“ ceo grad veličine Kikinde

Zorana Stekovic

Čast za KUD „Paunović“: Lana i Marko dočekali Makrona

Nikoleta Dragaš

Od 13. decembra nove izmene u redu vožnje ATP Pančevo

Luka Tešanović

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija