26. septembra 2020.
Radio televizija Pančevo
Najvažnije Vesti

Počeo upis u vrtiće preko portala eUprava

Građani Pančeva će moći na potpuno elektronski i besplatan način da prijave decu ove godine za upis u predškolsku ustanovu „Dečja radost“, kada počne upis 01. aprila 2020. godine.

Usluga eVrtić predstavlja elektronsku prijavu dece za upis u predškolske ustanove. Roditelj više ne mora da odlazi na razne šaltere prilikom prijave deteta u predškolsku ustanovu, već prijavu može da obavi elektronski na Portalu eUprava.

Od ove godine usluga će biti omogućena u 140 gradova i opština kao lakši, brži, potpuno elektronski i besplatan način prijave deteta u predškolsku ustanovu.
Elektronsko podnošenje prijave se vrši jednostavnim popunjavanjem onlajn obrasca, a dostavljanje izvoda iz matične knjige rođenih, prebivališta i uverenja o zaposlenju nije potrebno, jer se automatski pribavljaju. U ovom trenutku je u toku implementacija ove usluge u svim gradovima i opštinama u Srbiji.

Spisak vrtića i informacije o upisu u PU „Dečja radost“ Pančevo, www.decjaradost.rs

Related posts

Jovanov: Boris Tadić i Marinika Tepić lažu još više

Nikola Toadjer

Glišić: Čekamo da se Trifunović udostoji i da izjavu

Mica Milakov

Regionalna RTV Pančevo osuđuje napad na glavnog urednika Informera

Mica Milakov

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija