20. oktobra 2020.
Radio televizija Pančevo
Pančevo Srbija Vesti

TE-TO se gradi u vanrednim uslovima

Kompanije Gazprom energoholding Serbia i Gazprom energoholding Serbia TE-TO Pančevo preduzele su sve mere, koje je prepisala Vlada Republike Srbije, u vezi sa uvođenjem vanrednog stanja, izazvanog epidemijom korona virusa. U cilju obezbeđivanja stabilnosti svih radova, koji se izvode, kao i radi zaštite radnika u uslovima epidemije, formiran je krizni štab.

Svim zaposlenima omogućen je rad od kuće. Na rad od kuće najpre su upućene majke maloletne dece, zaposleni sa hroničnim oboljenjima, kao i zaposleni, čiji supružnici rade u zdravstvenim ustanovama.

Istovremeno traje čitav kompleks radova na realizaciji projekta izgradnje moderne, ekonomski efikasne i ekološki čiste termoelektrane-toplane snage oko 200 megavata u gradu Pančevu.

Rukovodstvo kompanija Gazprom energoholding Serbia i Gazprom energoholding Serbia TE-TO Pančevo uvereno je da će mere, koje je donela Vlada Srbije, omogućiti da se zemlja izbori sa teškom situacijom u kojoj se našla.

Related posts

Pridružite se novoj početnoj grupi salse Plesnog studija Millennium

Nikoleta Dragaš

Vučić učestvovao na video-samitu lidera EU i Zapadnog Balkana

Nikoleta Dragaš

Otkrivena plantaža marihuane u Novoj Crnji

Mica Milakov

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija