2. decembra 2020.
Radio televizija Pančevo
Srbija Vesti

457 zaraženih virusom, registrovana 73 nova slučaja COVID 19! Tri osobe preminule u 24h

U Republici Srbiji su do 15 časova 26. marta 2020. godine registrovano je ukupno 457 potvrđenih slučaja COVID 19.

 

Do 15 časova 26. marta 2020. godine, u nacionalnoj referentnoj laboratoriji Instituta Torlak testirano je ukupno 1456 osoba koje su ispunjavale kriterijume definicije slučaja.

U toku dana preminula je jedna osoba hospitalizovana u „Dragiša Mišović“, a tokom noći preminula su još dva pacijenta kod kojih je bio potvrđen COVID-19.

U pitanju je K.S. (1940.) koji je bio hospitalizovan u Klinici za infektivne i tropske bolesti KCS. On se poslednjih nekoliko dana nalazio na respiratoru, a doktori su uložili maksimum tokom njegovog lečenja. Inače je bolovao od kardiomiopatije, imao je hipertenziju, hroničnu opstruktivnu bolest pluća i dijabetes melitus.

Druga je ženska osoba P.B. (1958.) koja je bila hospitalizovana u Kliničkom centru Niš. Nalazila se na respiratoru i pod stalnom pažnjom medicinskih timova, koji su učinili sve da je spasu, ali je ipak došlo do letalnog ishoda. Hronično je lečila arterijsku hipertenziju i dijabetes, kao i reumatoidni artritis.

Related posts

Važna edukacija o značaju kontracepcije

Nikoleta Dragaš

VUČIĆ POSLE SASTANKA S PAPOM: Poštujemo principijelni stav Vatikana da ne prizna nezavisnost Kosova!

Zorana Stekovic

Novi singl Lukijana Ivanovića

Nikoleta Dragaš

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija