2. aprila 2020.
Radio televizija Pančevo
Društvo Vesti

UNIQA osiguranje doniralo 5 miliona dinara za nabavku respiratora

Dajući punu podršku borbi protiv virusa COVID-19 i našim zdravstvenim radnicima, koji u ovim kriznim trenucima čine sve kako bi se obezbedila održivost zdravstvenog sistema, UNIQA osiguranje doniralo je 5 miliona dinara za na bavkurespiratora i druge neophodne medicinske opreme.

U danima koji su prednama, ovi uređaji bukvalno znače život. Finansijsku pomoć u cilju podrške zdravstvenom sistemu Srbije, UNIQA je realizovala u saradnji sa Republičkim fondom za zdravstveno osiguranje.

  • Donaciju zdravstvenom sistemu Srbije, prioritetu najvišegn ivoa UNIQA je iniciralanastojeći da pomogne obezbeđivanju uslova lekarima i medicinskim radnicima u borbi za zdravlje i ljudske živote. Odgovornost i soldarnost sunamnaj potrebniji u ovim teškim trenucima, pa je UNIQA celokupno poslovanje podredila borbi protivširenja i posledica epidemijevirusa COVID-19. Mi smo ljudi koji rade za ljude, a pomoć zdravstvu prevazilazi okvire korporativne društvene odgovornosti i predstavlja još jedan vid našeg doprinosa u zajedničkoj borbi protiv epidemije. Pridružujemo se apel ugrađanima da ostanu kod kuće, kao što to čine i naši zaposleni, i tako pokažu da su odgovorn iprema sebi i drugima. Samo zajedno možemo da iz svega ovoga izađemo kao pobednici– rekla je Gordana Bukumirić, predsednica Izvršnog odbora UNIQA osiguranja.

Pouzdan partner društvene zajednice, UNIQA je posvećena podršci i sigurnosti građana. Do sada, kompanija je uložila preko 100 miliona dinara u društveno odgovorneprojekte i u humanitarnu podršku najugroženijim grupama stanovništa.

 

 

Related posts

Predsednik Vučić na konferenciji Američko-izraelskog komiteta

Nikoleta Dragaš

U Moroviću otvoren prihvatni kamp za građane koji se vraćaju iz inostranstva

Nikola Miloševski

Čepurin kod Vučića: Putin u Srbiji u januaru

Nikoleta Dragaš

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija