2. juna 2020.
Radio televizija Pančevo
Društvo Vesti

UNIQA osiguranje doniralo 5 miliona dinara za nabavku respiratora

Dajući punu podršku borbi protiv virusa COVID-19 i našim zdravstvenim radnicima, koji u ovim kriznim trenucima čine sve kako bi se obezbedila održivost zdravstvenog sistema, UNIQA osiguranje doniralo je 5 miliona dinara za na bavkurespiratora i druge neophodne medicinske opreme.

U danima koji su prednama, ovi uređaji bukvalno znače život. Finansijsku pomoć u cilju podrške zdravstvenom sistemu Srbije, UNIQA je realizovala u saradnji sa Republičkim fondom za zdravstveno osiguranje.

  • Donaciju zdravstvenom sistemu Srbije, prioritetu najvišegn ivoa UNIQA je iniciralanastojeći da pomogne obezbeđivanju uslova lekarima i medicinskim radnicima u borbi za zdravlje i ljudske živote. Odgovornost i soldarnost sunamnaj potrebniji u ovim teškim trenucima, pa je UNIQA celokupno poslovanje podredila borbi protivširenja i posledica epidemijevirusa COVID-19. Mi smo ljudi koji rade za ljude, a pomoć zdravstvu prevazilazi okvire korporativne društvene odgovornosti i predstavlja još jedan vid našeg doprinosa u zajedničkoj borbi protiv epidemije. Pridružujemo se apel ugrađanima da ostanu kod kuće, kao što to čine i naši zaposleni, i tako pokažu da su odgovorn iprema sebi i drugima. Samo zajedno možemo da iz svega ovoga izađemo kao pobednici– rekla je Gordana Bukumirić, predsednica Izvršnog odbora UNIQA osiguranja.

Pouzdan partner društvene zajednice, UNIQA je posvećena podršci i sigurnosti građana. Do sada, kompanija je uložila preko 100 miliona dinara u društveno odgovorneprojekte i u humanitarnu podršku najugroženijim grupama stanovništa.

 

 

Related posts

Priština zabranjuje ulazak robe iz centralne Srbije bez dokumenta sa naznakom „Republika Kosovo“

Katarina Popović

Posle pet decenija u Pančevu se renovira vodovodna mreža u dužini od preko 24 kilometara

Mica Milakov

Ustanove kulture u Pančevu ponovo su počele da rade, ali uz poštovanje propisanih mera zaštite

Mica Milakov

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija