27. septembra 2020.
Radio televizija Pančevo
Najvažnije Vesti

Besplatna dezinfikaciona sredstva za upravnike zgrada

Grad Pančevo i JKP „Higijena“ jutros su počeli sa podelom besplatnih dezinfekcionih sredstva za zgrade, koja će biti besplatna. Upravnici treba da donesu svoje posude u koje će im biti sipan natrijum hipohlorit. Starijim upravnicima zgrada koji nisu u mogućnosti da izađu, Higijena će u saradnji sa volonterima dostaviti dezinfikaciona sredstva.

Svi upravnici zgrada mogu da od četvrtka 26. marta preuzmu dezinfikaciona sredstva u periodu od 7 do 14 sati svakog dana u reciklaznom centru u Vlasinskoj ulici.

U centru Higijeninog reciklažnog centra je postavljen kontejner  u kome se nalazi natrijum hipohlorit namenjen upravnicima zgrada.

Potrebno je da upravnici donesu svoje posude u koje će im se sipati, a tamo ce dobiti I obavestenje koje treba da zalepe na ulaz zgrade nakon tretmana. Ukoliko upravnici zgrada imaju više od 65 godina, Higijena je obezbedila način da natrijum hipohlorit stigne i do njih.

Brojevi telefona kol centra Higijene za starije sugrađane, upravnike zgrada, koji nisu u mogućnosti da napuštaju domove su 013/370-360 i 060 1090099.

Related posts

Velika investicija u Beloj Crkvi otvara vrata Južnom Banatu

Jelena Obradović

Mali:Odličan odziv privrednika

Nikola Miloševski

Sahranjen Milan „Steva“ Bokšan

Mica Milakov

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija