20. septembra 2020.
Radio televizija Pančevo
Društvo Srbija Vesti

Vest o dočeku lekara iz Kine imala 1,1 milijardi pregleda

Snimak na kojem se vidi kako je predsednik Aleksandar Vučić u Beogradu dočekao kineski lekarski tim i medicinsku pomoć za borbu protiv korona virusa, koji je objavila kineska televizija CCTV, a koristio kineski list „Pipls dejli“, imao je ukupno milijardu i 100 miliona pregleda.

To su kabinetu predsednika Srbije preneli novinari Pipls dejlija.

Vest objavljena pod naslovom „Najljubaznija dobrodošlica kineskom medicinskom timu za borbu protiv epidemije, Vučić ljubi kinesku zastavu“ imala je 800 miliona pregleda, uz 13.000 komentara na društvenoj mreži Veibo.

Takođe, vest koja je objavljena na portalu kineskog lista „Pipls dejli“, uz snimak CCTV-a imala je 300 miliona pregleda, uz 40.000 komentara.

Najveći srpski avion, erbas A330 „Nikola Tesla“, doleteo je u subotu iz Kine sa najvećom pošiljkom pomoći za Srbiju: medicinskim aparatima, zaštitnom opremom i kineskim ekspertima, a lično ga je dočekao predsednik Aleksandar Vučić.

Related posts

„ALO“ EKSKLUZIVNO SAZNAJE : Umrla Mira Marković!

Mica Milakov

Deo Glogonja bez vode

Zorana Stekovic

Kovačica: Topli obroci za socijalno ugrožene i osobe starije od 65 godina

Jelena Obradović

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija