31. maja 2020.
Radio televizija Pančevo
Najvažnije Vesti

Zelenilo odgovorno u sprečavanju širenja virusa COVID-19

U pančevačkom Zelenilu sve naredbe, odluke i preporuke Vlade Srbije se maksimalno poštuju. Za sada Zelena pijaca radi , kao i robna pijaca “Aerodrom”. Starijih kupaca, ali ni prodavaca nema, dok zaposleni u ovoj firmi sprovode sve mere u vezi dezinfekcije.

Dolazak na Zelenu pijacu je tradicija za generacije Pančevaca. Zbog virusa i varednog stanja nema puno ljudi, ni kupaca ni prodavaca. Svc mere su shvaćene veoma ozbiljno.

Pančevačko Zelenilo kao odgovorna i društvena kompanija preduzelo je niz aktivnosti koje se vezuju za odluke države , kriznih štabova i različitih tela koja sprovode mere u borbi protiv virusa COVID-19

Zelenilo u skladu sa raspoloživim sredstvima vrši dezinfekciju prodajnog pijačnog prostora i ostalih javnih površina. Sredstva za dezinfekciju ima dovoljno.

JKP “Zelenilo” će i u narednom periodu nastaviti da sprovodi sve odluke kriznog štaba, kao i svih nadležnih organa i koordinacionih tela.

Related posts

Predsednik Vučić na konferenciji Američko-izraelskog komiteta

Nikoleta Dragaš

Aleksandar Gatalica u emisiji „Lice nacije“: Kad ideja preraste u ideologiju, destruktivna je…

Nikoleta Dragaš

Vučić zahvalio Grčkoj na podršci; Cipras: Kosovo doliva ulje na vatru

Nikola Toadjer

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija