13. avgusta 2020.
Radio televizija Pančevo
Društvo Srbija Vesti

Saopštenje UNIQA osiguranja

UNIQA osiguranje je sve poslovne aktivnosti podredilo zajedničkoj borbi protiv širenja i posledica Korona virusa uz maksimalno poštovanje svih mera Vlade Republike Srbije i nadležnih zdravstvenih institucija.

U cilju najvišeg stepena zaštite zdravlja zaposlenih, klijenata, poslovnih partnera i svih članova zajednice, UNIQA je zaposlenima obezbedila nesmetan rad od kuće, uz zadržanu stabilnosti poslovanja, a klijentima omogućila usluge bez neposrednog kontakta, kroz online servise dostupne 24 časa dnevno i telefonske linije u Kontakt centru.

Pored prijave štete i isplate u najkraćem roku, svi UNIQA online i telefonski servisi omogućavaju klijentima da ostanu kod kuće i da jednostavno  koriste  internet prodavnicu za kupovinu osiguranja, kao i online aplikaciju za prijavu šteta dostupnu na veb stranici kompanije www.uniqa.rs.

Klijentima je za sve vrste informaciju i podršku dostupan Kontakt centar, kao i više od 350 savetnika za osiguranje.

Uniqa osiguranje

Related posts

Promocija dolovačke „Vinarijade“ u Pančevu

Luka Tešanović

NIS ulaže 114,5 miliona dinara u bezbednost i digitalizaciju u školama

Nikoleta Dragaš

VUČIĆ PRIHVATIO IZVINJENJE FRANCUSKE! Hvala vam na divnim rečima i poštovanju za srpske žrtve – Makronu veličanstven doček!

Zorana Stekovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija