21. septembra 2020.
Radio televizija Pančevo
Srbija Vesti

Predsednik Vučić uputio je porodici Stanković telegram saučešća

Povodom smrti Bore Stankovića, legende naše košarke i dugogorišnjeg funkcionera FIBA, predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić uputio je njegovoj porodici telegram saučešća u kojem se kaže:

 

„Primite izraze mog najdubljeg poštovanja i saučešća povodom Borine smrti, jer je on bio i uvek će ostati jedna od najistaknutijih ličnosti naše i svetske košarke.

Bora je obeležio čitavu epohu u istoriji sporta na ovim prostorima, a svojim autoritetom i profesionalizmom dao je nemerljiv doprinos najvišim svetskim institucijama poput FIBA i Međunarodnog olimpijskog komiteta.

Njegov ugled, stručnost, samopregoran rad i neizmerna ljubav prema košarci obezbedili su mu mesto u Košarkaškoj kući slavnih, kao i u FIBA kući slavnih, a kod nas, njegovih poštovalaca, uvek će imati posebno mesto – kao ponos našeg sporta i naše zemlje“, navodi se u telegramu saučešća predsednika Republike.

 

 

Related posts

Požar kod Novog groblja. Zelenilo: Naši objekti neoštećeni, gradjani da ne brinu!

Mica Milakov

Grenel Prištini: Odmah ukinite takse

Jasmina Petkovic

„Dinamo“ i „Dunav“ bez golova

Nikoleta Dragaš

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija