27. septembra 2020.
Radio televizija Pančevo
Društvo Vesti

Novosadska televizija najoštrije osuđuje ukidanje Programa Studio B

Novosadska televizija najoštrije osuđuje ukidanje Programa televizije RTV Studio B, bez ikakvog objašnjenja i najave, a koji je skinut iz ponude Total -a u vlasništvu  operatora digitalne i analogne kablovske televizije  SBB.  S obzirom na to da su najviše oštećeni gledaoci u zemlji, ali i dijaspori, čije su porodice u Beogradu i koji putem ove televizije saznaju sve preko potrebne informacije, smatramo da pokušaj Dragana Đilasa i Dragana Šolaka da  Beograđanima, u vanrednom stanju, uskrate pravovremeno informisanje, uočljivo  je politički motivisana. Jasno je da u njihovoj odluci nema nikave poslovne logike, već je reč o ličnoj osveti i pokušaju da se spreči da glas istine  stigne do građana. Vanredno stanje,u kome svi treba da budemo u službi građana,  Đilas i Šolak koriste da  ukidajući Studio b pokušaju da ukinu i mogućnost  istinitog i objektivnog informisanja građana, ne praštajući Studiju B što je detaljno izveštavao o svim njihovim kriminalnim aktivnostima.

Stajemo uz naše kolege iz televizije Studio B i od kompanije, koja je ukinula program Studija B, očekujemo da odgovore na pitanja:

Da li bilo ko od njih zna koliki je značaj Studija B za dvomilionski Beograd, pogotovo u situaciji vanrednog stanja?

Da li znaju da je Studio B prva linija informisanja za sve Beograđane?

Da li bilo ko u SBB-u zna da Studio B za samo nekoliko dana slavi 50 godina časnog postojanja i da je za proteklih pola veka postao simbol prestonice?

Koji je to poslovni kodeks koji podrazumeva  da se program jedne televizije povuče iz ponude bez javnog  objašnjenja i saopštenja upućenog bar gledaocima, koji između ostalog, zbog  programa Studija B i jesu pretplatnici SBB usluga?

Da li je pravi motiv za povlačenje Studija B iz ponude SBB-a  to što je jedan od retkih medija, koji izveštava o svim kriminalnim radnjama tandema Šolak -Đilas?

Građanima Srbije, posebno u ovim teškim danima, neophodni su izvori informacija u koje imaju poverenja. Studio B je tokom pola veka postojanja to već više puta dokazao.

Related posts

Zelenovićevi ljudi nastavljaju sa bahatošću: Radniku uručen otkaz zbog političkog opredeljenja!

Aleksandra Miloševska

Vučić obilaskom firme u Stalaću počeo posetu Rasinskom okrugu

Nikola Toadjer

Opšta bolnica Pančevo dobila akreditaciju na sedam godina

Jelena Obradović

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija