2. decembra 2020.
Radio televizija Pančevo
Vesti

Alo: SBB udario na svoje gledaoce. Legendarni TV kanal izbačen

Foto: Pixabay
„Udruženje elektronskih medija Comnet i Profesionalno udruženje novinara Srbije Prouns zaprepašćeni su odlukom kompanije Total TV u vlasništvu operatora digitalne i analogne kablovske televizije SBB da usred vanrednog stanja iz svoje ponude izbaci program televizije Studio B“, navodi se u saopštenju.

„Ova odluka kompanije SBB je višestruko štetna kako za domaću medijsku scenu, tako i za gledaoce, pre svega u Beogradu, koji se putem Studija B informišu već punih 50 godina.

Studio B je medij od neprocenjivog značaja za stanovništvo svih beogradskih opština, koje mu ukazuje poverenje već pola veka.

Imajući u vidu ugled ove medijske kuće i značaj tačnog informisanja tokom brojnih teških situacija u prošlim decenijama, nejasna je odluka kompanije Total TV da od svih mnogobrojnih kanala, baš Studio b bude ukinut i ne bude deo njihove ponude.

Comnet i Prouns izražavaju nadu da će ova očigledna greška biti ispravljena, jer bismo u suprotnom mogli steći utisak da je potez kompanije Total TV motivisan željom da se oslobodi konkurencije u vidu televizije, kojoj građani Beograda najviše veruju, posebno u vanrednim situacihama, kao što je ova ukojoj se trenutno nalazimo.“

Izvor: Alo.rs

Related posts

Ministar Vulin: Kada Nemačka pokazuje vojnu silu ceo svet treba da se zabrine za svoju budućnost

Nikola Miloševski

GO SNS Vršac obezbedio ogrev za ugrožene porodice

Jelena Obradović

U četvrtak suzbijanje larvi komaraca

Nikoleta Dragaš

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija