3. decembra 2020.
Radio televizija Pančevo
Društvo Južni Banat Najvažnije Pančevo Vesti

Odgovorno u ATP-u

Foto: rtvpancevo.rs

Autobusi Javno komunalnog preduzeća „ATP“ saobraćaće po nedeljnom redu vožnje na svim linijama gradskog i međumesnog saobraćaja zbog vandredne situacije na teritoriji Republike Srbije. Ukinuti su polasci u ponoć ka svim naseljenim mestima, a poslednji polazak je u 22:30.

Slika Glavne autobuske stanice u Pančevu ovoga jutra bila je za svaku pohvalu. Savesno ponašanje naših sugrađana i pridržavanje svih mera zaštite protiv Korona virusa treba da predstavlja svakodnevicu u narednom periodu.

Odgovorno ponašanje zaposlenih radnika iz preduzeća „ATP“ Pančevo, veoma je važno radi prevencije i zaštite svih putnika koji koriste usluge gradskog i međugradskog prevoza. Radnici se pridržavaju mera koje je propisala Vlada Republike Srbije.

Smanjen broj polazaka i ukidanje noćnih linija samo je jedna od mera koje JKP „ATP“ preduzima u cilju sprečavanja šienja virusa. Sva vozila se po završetku smene kompletno dezinfikuju, a vozači su dužni da sa nabavljenom opremom, u toku dana, urade to isto dva do tri puta.

O svim budućim izmenama, u pogledu reda vožnje, putnici će biti blagovremeno obavešteni, rekli su iz ovog preduzeća.

Related posts

Orlić: Antisrpski projekat lažne države Kosovo je neuspešan

Mica Milakov

Nemanja Milutinović, direktor predstavništva HEPE za Balkan – Prepoznatljiv kvalitet prehrambene industrije Mađarske

Zorana Stekovic

Najvažniji telefoni u Pančevu i šire koji vam mogu zatrebati!

Mica Milakov

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija