20. septembra 2020.
Radio televizija Pančevo
Društvo Najvažnije Srbija Vesti

Akcija „Kolor medije”: Zaposleni pomažu starijima

Kompanija „Color media communications“ organizovala je pomoć za najstarije građane Novog Sada zbog vanredne situacije. Tim povodom otvorene su dve telefonske linije.

S obzirom na to da je kompanija „Kolor medija komjunikejšns” odložila sve konferencije i festivale, koji je trebalo da budu održani u martu i aprilu, za maj, deo zaposlenih neće imati previše obaveza u naredna dva meseca.

Zbog toga je ta kompanija pokrenula inicijativu da zaposleni pomažu starijim sugrađanima prilikom nabavke namirnica i drugih poslova. Svi građani Novog Sada stariji od 60 godina, kojima je potrebna pomoć prilikom nabavke osnovnih namirnica, plaćanja računa, šetnje kućnih ljubimaca i drugih poslova koje treba da obave izvan stanova i kuća, mogu se javiti na telefon 472-05-12 svakim radnim danom od 9 do 17 sati.

– Smatram da je važno da u ovakvim situacijama pokažemo solidarnost s onima kojima je najteže, a to su svakako naši stariji sugrađani – kazao je direktor kompanije „Kolor medija komjunikejšns” Robert Čoban, i pojasnio da zaposleni u toj kompaniji sticajem okolnosti neće imati redovne angažmane oko organizacije konferencija i festivala pa je doneta odluka da se pomogne sugrađanima dok traje vanredno stanje.

On je pozvao sve prijatelje kompanije i građane koji žele da pomognu da se jave na navedeni broj telefona.

Related posts

Delegacija MMF-a posetila vetropark u Kovačici

Luka Tešanović

Osnovci sutra počinju polaganje završnog ispita

Nikola Miloševski

Vučić posetio na VMA povređenog Rusa

Zorana Stekovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija