24. septembra 2020.
Radio televizija Pančevo
Politika Srbija

Radnicima TV Most onemogućen ulaz na KiM

 

Privremene institucije u Prištini uvele su mere o kontroli i pregledu vozila i putnika u cilju zaštite od širenja koronavirusa, kako onih koji izlaze ali i onih koji ulaze na KiM. Našim kolegama koje su danas krenule na posao bio je onemogućen ulaz na KiM na administrativnom prelazu Merdare jer nemaju kosovska dokumenta.

Naše kolege stigle su jutros oko 6 časova, redovnom kombi linijom Niš -Kosovska Mitrovica, na granični prelaz Merdare, kako bi stigli na redovan smenski rad koji obavljaju kao stalno zaposleni u JP “Mreža Most”, u TV Most u Zvečanu .

Radnik na administrativnom prelazu Merdare predočio je putnicima da oni koji imaju važeća kosovska dokumenta mogu preći granicu uz uslov podvrgavanja samoizolaciji, uz dokument o obavezivanju na petnaestodnevni kućni karantin.

Kako naše kolege i neki putnici poseduju  dokumenta izdata od strane Republike Srbije onemogućen im je ulaz na KiM i vraćeni su sa prelaza.

Medicinski timovi svakom od putnika izmerili su telesnu temeperaturu.

Izvor foto:Dunav tv

Related posts

Vučić uputio telegram saučešća predsedniku Kine Si Đinpingu

Zorana Stekovic

Pavićević na sednici Opštinskog veća u Podujevu

Mica Milakov

Radno vreme pošta za novogodišnje i božićne praznike

Jasmina Petkovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija