27. septembra 2020.
Radio televizija Pančevo
Srbija Vesti

Sastankom sa članovima Privremenog organa, Jović započeo postu opštini Gora

Zamenik direktora Kancelarije za Kosovo i Metohiju Damjan Jović započeo je posetu opštini Gora obilaskom Vraništa, gde je u sedištu Privremenog organa opštine Gora održao sastanak sa članovima Privremenog organa.

Jović je nakon toga dodelio 24 motokultivatora porodicama koje su, prema Programu za razvoj poljoprivrede Vlade Republike Srbije – Kancelarije za Kosovo i Metohiju, dobile podsticaj u vidu poljoprivredne mehanizacije.

Planom posete predviđeno je da u Vraništu obiđe socijalno ugroženu porodicu Arifi Đuljize.

Nakon Vraništa, Jović će u selu Lubovište prisustvovati polaganju kamena temeljca za porodičnu kuću socijalno ugrožene porodice Damira Pajazitija, za čiju izgradnju je sredstva obezbedila Kancelarija za Kosovo i Metohiju.

U selu Brod Jović će obići socijalno ugrožene porodice Verice Drda, Osmana i Jasmina Amada.

Na kraju posete Gori, predviđen je obilazak šestočlane, socijalno ugrožene porodice Seapa Ahmetljerdena, u selu Zlipotok.

Izvor foto: Dunav televizija

Related posts

Najmanje preminulih od korone od 27. juna! 247 novozaraženih

Branislava Grčić

Aktiv žena „Pokreta socijalista“ : Ivana Vučićević „kriva“ što je ugostila predsednika i zbog toga treba da je „proguta mrak“?

Mica Milakov

Grad i ATP obezbedili polaske autobusa za medicinske radnike

Zorana Stekovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija