2. juna 2020.
Radio televizija Pančevo
Najvažnije Vesti

RTV Pančevo i Dunav Televizija veoma odgovorno po pitanju korona virusa

„Menažment RTV Pančevo i Dunav Televizije postupa vrlo ozbiljno i odgovorno po pitanju korona virusa i saopštava da će na najbolji način brinuti o svojim zaposlenima, gostima i građanima koji dolaze u zgradu naše medijske kuće. Želimo da se zahvalimo pre svega našim radnicima koji su veoma odgovorni, ali i državi, svim zdravstvenim radnicima, lekarima i medicinskim sestrama, koji se na veličanstven način bore. Stručnjaci pre svega preporučuju što češće i što duže pranje ruku, tako da je menadžment naše medijske kuće postupio po preporukama i odlukama Vlade Srbije.

„Prostorije se redovno provetravaju i možemo da kažemo da smo ponosni na naše zaposlene koji su pokazali izuzetan stepen odgovornosti, ali i na to koliko je Srbija spremna i kako se bori,i zahvaljujemo svim gradjanima, predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, Vladi Srbije i nadležnim ministarstvima i službama što su na vreme i blagovremeno reagovali , saopštio je menadžment RTV Pančevo i Dunav Televizije.

Related posts

Kon: Mere će postepeno popuštati, neke preporuke će ostati

Zorana Stekovic

Nezapamćena politička podrška predsedniku Vučiću

Katarina Popović

Sudar kod Crne Mačke

Mica Milakov

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija