29. septembra 2020.
Radio televizija Pančevo
Društvo Pančevo Vesti

Osmomartovski bazar na Korzou

Drugu godinu zaredom u Pančevu se organizuje Osmomartovski bazar na kojem su Udruženja žena izložila svoje rukotvorine. Ovom prilikom u Kulturnom centruje upriličen i bogat kulturno-umetnički program.

Povodom Međunarodnog dana žena u Pančevu se drugu godinu zaredom organizuje bazar na Korzou. Ove godine pesnici su imali priliku da publici predstave svoje radove, odnosno poeziju.Jedna od njih je mlada pesnikinja Katarina Mladenović.

Manifestaciju organizuju Turistička organizacija i Savet za rodnu ravnopravnost Grada Pančeva. Ove godine Osmomartovski bazar je dodatno proširen saradnjom sa gradskim kulturnim ustanovama.

Nagrađeni pesnici imali su priliku da se predstave posetiocima Kulturnog centra, a nagrade su im dodelili Ivana Rosić i gradski većnik za kulturu i omladinu NemanjaRotar. Priređen je i bogat kulturno-umetnički program prilikom kojeg su posetioci mogli čuti izvođenja čuvenog pančevačkog muzičara Tođe, kao i pančevačkih mažoretkinja i KUD “Čigra”.

Manifestacija će trajati tokom vikenda, a štandovi su otvoreni za posetioce od 10 časova.

Related posts

U Đurinoj školi priređen prijem za prvake

Nikola Miloševski

NEPRIKOSNOVENI Rukometaši „Dinama“ pobedili „Zvezdu“

Luka Tešanović

Predsednik Komore medicinskih sestara Vojvodine sutra u Opštoj bolnici

Jasmina Petkovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija