30. septembra 2020.
Radio televizija Pančevo
Srbija Vesti

Mihajlovićeva čestitala jubilej Crvenoj zvezdi

Potpredsednica Vlade Srbije prof. dr Zorana Mihajlović čestitala je danas Sportskom društvu „Crvena zvezda“, svim klubovima unutar društva, kao i navijačima Crvene zvezde jubilej – 75 godina od osnivanja, i poželela da u godinama i decenijama koje slede Crvena zvezda nastavi da niže uspehe i bude jedan od najboljih sportskih ambasadora.

„Želim vam da veliko ime Crvena zvezda nastave da pronose nove Zvezdine nade i mlade generacije koje tek dolaze, poput Milice Nikolić ili Nemanje Majdova, baš onako kako su to činili i Rajko Mitić, Dragoslav Šekularac i Moka Slavnić, ali i Vukica Mitić, Jasna Šekarić i Anđelija Arbutina, postavljajući Zvezdu tamo gde joj je mesto – među najboljima“, istakla je ona.

Mihajlovićeva je i zahvalila Crvenoj zvezdi što je u prethodnim godinama podržala kampanju protiv nasilja nad ženama, istakavši da je to ogromna društvena pošast u čije  rešavanje je važno da se uključimo svi i damo svoj doprinos u toj borbi.

„Vođeni zajedničkim ciljem, a to je nulta tolerancija na nasilje, želja nam je da naše najtrofejnije sportsko društvo i sportisti, kao najvažniji uzori mladih, i u budućnosti budu naši partneri u ovom poduhvatu“, zaključila je ona.

Izvor foto:Vlada Republike Srbije

Related posts

Kamp atletskih bisera Srbije

Jasmina Petkovic

Za pet godina u porodilištu u Pasjanu rođeno 485 beba

Nikoleta Dragaš

Humanitarni koncert u čast Tošetu Proeskom

Nikoleta Dragaš

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija