20. oktobra 2020.
Radio televizija Pančevo
Društvo Najvažnije Vesti

Radovi na rekonstrukciji dela za produženi boravak u Vasinoj školi

Tatjana Božić načelnica Gradskog veća zadužena za obrazovanje, posetila je osnovnu školu „Vasa Živković“ . Grad Pančevo izdvojio je 500 hiljada dinara za rekonstrukciju kabineta za fiziku ove godine, dok je u proteklih nekoliko uloženo dva miliona dinara.

Grad Pančevo konstantno ulaže u održevanje osnovnih i srednjhih škola. Tim povodom   Tatjana Božić članica Gradskog veća zadužena za obrazovanje, posetila osnovnu školu “Vasa Živković”. U proteklih nekoliko godina u ovu školu Grad je investirao oko dva miliona dinara.

Grad Pančevo omogućio je i rekonstrukciju dela za produženi boravak dece prvog i drugog razreda. Radovi u ovom delu škole se privode kraju istakla je Danijela Đorđev, direktorka osnovne škole „Vasa Živković“.

Prostor za produžen boravak učenika, olakšaće roditeljima koji ostaju duže na poslu, a prijaće deci koja će sa vršnjacima moći da nastave druženje i van nastave, istakli su iz ove škole.

http://https://www.youtube.com/watch?v=TpEDcc16R8g

Related posts

Zelenilo odgovorno u sprečavanju širenja virusa COVID-19

Mica Milakov

PENZIONERI: Da li stručnost i dostojnost sudije Gavrančić moraju na proveru?

Mica Milakov

Đorđević obišao ustanove socijalne zaštite

Jelena Obradović

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija