4. avgusta 2020.
Radio televizija Pančevo
Društvo Najvažnije Vesti

Radovi na rekonstrukciji dela za produženi boravak u Vasinoj školi

Tatjana Božić načelnica Gradskog veća zadužena za obrazovanje, posetila je osnovnu školu „Vasa Živković“ . Grad Pančevo izdvojio je 500 hiljada dinara za rekonstrukciju kabineta za fiziku ove godine, dok je u proteklih nekoliko uloženo dva miliona dinara.

Grad Pančevo konstantno ulaže u održevanje osnovnih i srednjhih škola. Tim povodom   Tatjana Božić članica Gradskog veća zadužena za obrazovanje, posetila osnovnu školu “Vasa Živković”. U proteklih nekoliko godina u ovu školu Grad je investirao oko dva miliona dinara.

Grad Pančevo omogućio je i rekonstrukciju dela za produženi boravak dece prvog i drugog razreda. Radovi u ovom delu škole se privode kraju istakla je Danijela Đorđev, direktorka osnovne škole „Vasa Živković“.

Prostor za produžen boravak učenika, olakšaće roditeljima koji ostaju duže na poslu, a prijaće deci koja će sa vršnjacima moći da nastave druženje i van nastave, istakli su iz ove škole.

http://https://www.youtube.com/watch?v=TpEDcc16R8g

Related posts

Otežana vožnja zbog jakog vetra

Jasmina Petkovic

Osuda napada na novinarku Studija B

Mica Milakov

Vučić: Očekujemo potpisivanje Deklaracije o strateškom partnerstvu između Srbije i Grčke

Nikoleta Dragaš

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija